Notícies

  • Ens visita en Ricard Dilmé, el dibuixant del còmic del bandoler Serrallonga
    22-05-2013La Bressola de Nyils

    Ens visita en Ricard Dilmé, el dibuixant del còmic del bandoler Serrallonga

    El passat dimecres 22 de maig ens va venir a visitar a l'escola en Ricard Dilmé, el dibuixant dels còmics el protagonista dels quals és el famós bandoler, en Serrallonga.

    En Ricard ens va explicar qui eren els bandolers, qui era en Serrallonga, també vam poder conèixer que en Serrallonga havia passat per a les nostres terres... Tot això ho explicava mentre acompanyava aquest relat amb un dibuix del Serrallonga i també ens explicava detalls de com anaven vestits aquella època.

    Els nins i nines s'ho van passar d'allò més bé, fins hi tot, van poder representar un petit tros del ball parlat “El ball d'en Serrallonga” i van poder-se endur autògrafs del mateix dibuixant.


     

    Veure més
  • La mainada de l'escola fan un vídeo on expliquen per què els hi agrada el català
    19-05-2013La Bressola de Nyils

    La mainada de l'escola fan un vídeo on expliquen per què els hi agrada el català

     Els nins i nines de La Bressola de Nyils van voler participar en un concurs promogut per Plataforma per la Llengua.

    L'objectiu del concurs era convidar a la gent a compartir, a través d'un vídeo, les raons que aquesta té per a viure i parlar en català.La mainada, doncs, va voler exposar 11 raons: tradició, cultura, festa, gastronomia, música... per les quals els hi agrada el català.

     Podeu visualitzar el vídeo titulat “Per què ens agrada el català? 11 raons pel català!” al següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=r62CFXS0Kns

    Veure més
  • Nou joc exterior al pati de l’escola.
    02-05-2013La Bressola de Nyils

    Nou joc exterior al pati de l’escola.

    D’ençà del mes de març , els alumnes de la Bressola de Nyils tenen un nou joc exterior al pati de l’escola :una bonica locomotora , regalada per l’empresa « Sud Environnement ».Així que ara, petits i grans gaudeixen durant l’esbarjo d’aquest bonic joc que ha transformat el pati.

    Veure més
  • Concert « 1,2,3… pica Bressola » a Girona
    12-04-2013La Bressola de Nyils

    Concert « 1,2,3… pica Bressola » a Girona

    El divendres 12 d’abril, els alumnes de cicle 3 de La Bressola de Nyils , de Sant Esteve i del col.legi Pompeu Fabra del Soler , van anar cantar a l’auditori de la Mercè a Girona.

    El concert  va ser un èxit tan per a el public com   per a la mainada . Els infants s’ho van passar molt bé i va ser una experiència molt enriquidora per a ells. A més, els músics van ser genials !

    L’ambient era fantàstic i els nins guarden un bon record d’aquesta representació on es van trobar amb els companys dels altres centres de La Bressola.

    Veure més
  • Visita de l’exposició del Museu d’Art de Girona
    10-03-2013La Bressola de Nyils

    Visita de l’exposició del Museu d’Art de Girona

    Visita de l’exposició del Museu d’Art de Girona a la Casa de la Generalitat de Perpinyà amb els alumnes de primària.

    Veure més
  • Visita del Palau dels reis de Mallorca
    10-03-2013La Bressola de Nyils

    Visita del Palau dels reis de Mallorca

    Les alumnes de primària van fer la visita del Palau dels reis de Mallorca durant la qual van descobrir la història famosa d’aquests reis que van instal.lar-se  a la fi del segle XIII a Perpinyà.

    Veure més
  • Gran èxit del concert de Nadal .
    10-03-2013La Bressola de Nyils

    Gran èxit del concert de Nadal .

    Petits i grans van cantar cançons de Nadal  i van fer algunes danses vestits  per  alguns de pares Nadal i per d’altres d’avets . 

    Tots ho van fer molt bé  i quan va ser l’hora de fer cagar el tio, tots van ser contents de descobrir que aquest any també havia portat llaminadures i sobretot el nou CD de cançons

     «  1, 2,3 Pica Bressola ».

    La festa no es va pas acabar encara.. El Pare Nadal va arribar carregat de regals per tots els infants donant molta alegria a tota la mainada.

    Veure més
  • L’autobús de Nadal
    09-03-2013La Bressola de Nyils

    L’autobús de Nadal

    L’autobús de Nadal passa a recollir joguines  per què tots els nins tinguin un bon Nadal amb molts regals.

     Els infants de La Bressola de Nyils han recollit les joguines que ja no utilitzaven per oferir-les a d’altres nins. Aquest acte de solidaritat ha  suscitat molta implicació de tots els nins i durant uns dies l’escola ha sigut omplida de joguets de tota mena.

    Veure més
  • Gran rifla a Pontellà el 15/2/2013
    11-02-2013La Bressola de Nyils

    Gran rifla a Pontellà el 15/2/2013

    La Bressola de Nyils i l'associació de pares d'alumnes "IMPLICA'T" organitzen una gran rifla a la sala Simone ALI a PONTELLA a les 20h aquest divendres 15 de febrer.

    Veure més
  • VISITA A LA FORMATGERIA LA PASTOURE
    27-11-2012La Bressola de Nyils

    VISITA A LA FORMATGERIA LA PASTOURE

    El dimarts 27 de novembre els nins i nines de la Bressola de Nyils van fer una visita a la formatgeria “La Pastoure” a Tuïr.

    Veure més
1 19 20 21  22 23 25

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar