Notícies

04-12-2014

Taller de xicolata a La Bressola de Nyils

Tot primer van haver de fer fondre la xicolata posant-la al microones i després la van deixar una estona per tal que es refredés una mica per poder treballar-la. Quan la xicolata va ser temperada, en Jaume i la Joana la van posar dins una màniga pastissera per tal que la mainada pogués omplir uns motlles molt bonics de pallassos ,  ossets i estrelles. També, van fer tauletes de xicolata amb dibuixos per sobre.

Quan tots els motlles van ser plens, els van posar dins la nevera i al cap d’una estona van poder tastar la xicolata .Què bona  aquesta xicolata !!!

Quan van acabar, van tenir tots una piruleta per endur-se a casa..Els mainatges van ser tan contents que no van trigar a demanar a en Jaume i a la Joana quan tornarien a venir a l’escola … i segons el que es va dir … tornaran i  ens ensenyaran a fer panets !!!

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar