Notícies

  • Visita de les coves «  Canaletes » i « Bastera »
    29-05-2011La Bressola de Nyils

    Visita de les coves « Canaletes » i « Bastera »


     

    Per alguns nins era la primera vegada que entraven dins una cova. La sorpresa va ser gran  i l’astorament va ser per tothom.

    Una vegada  dins les coves,  alguns  els hi va agradar  les espectaculars columnes de  marbre que vorejaven el camí mentre alguns altres  van ser molt interessats pels dinosaures de la cova prehistòrica .

    Veure més
  • Gran èxit de la rifla en català a Pontellà.
    10-05-2011La Bressola de Nyils

    Gran èxit de la rifla en català a Pontellà.

    El 1er d’abril es va fer una rifla en català a Pontellà on van participar molts comerciants empreses i artesans . Gràcies a llurs donatius, els lots que es van fer, van ser molt apreciats pels jugadors. Tothom va passar un bon moment en companyia dels dos cantaires en Sergi i en Nicolau que van animar amb molt d’humor  totes les partides. Ho van fer molt bé ! Per cada número tenien un acudit i ens van fer riure molt.

    Aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que ens van ajudar , amics , pares, empreses, artesans perquè els diners recaptats ens permetran de fer les obres per a la classe dels alumnes del cicle 3.

    Veure més
  • Gran rifla a Pontellà
    10-03-2011La Bressola de Nyils

    Gran rifla a Pontellà

    La Bressola de Nyils i l'associació de pares << Renaixença >> organitzen una gran rifla a la sala Simona ALI de Pontellà aquest divendres 1er d'abril 2011 a les 20h.

    Veure més
  • El Rei a la presó !
    08-03-2011La Bressola de Nyils

    El Rei a la presó !

    El rei Carnestoltes acaba a la presó. La tramuntana va bufar massa fort i no van poder cremar-lo. El divendres 25 de febrer , la Bressola de Nyils comença el seu ball de disfresses pel judici del rei Carnestoltes . Malgrat totes les malifetes que ha imposat a la mainada , el rei se salva de les flames i acaba a la presó. Aquesta setmana , els nins van venir a l’escola disfressats, pintats i fins i tot per alguns en pijama perquè van seguir les quatre voluntats del rei de les bromes « el Carnestoltes ». Aquest any encara, pares, mestres i nins van fer un gran esforç en les difresses escollides i va ser difícil pel jurat de determinar qui eren el guanyadors del concurs de disfresses. I com cada any, va ser una festa molt divertida en la qual la música, els confetis i els riures no van faltar .

    Veure més
  • El reciclatge a  La Bressola de Nyils
    10-02-2011La Bressola de Nyils

    El reciclatge a La Bressola de Nyils

     

    El Sr Arnau Pol del « Sidetom 66 » va iniciar els alumnes de primària  a la tria de les deixalles. A través d’aquesta animació , els alumnes van ser sensibilitzats  a la necessitat  de preservar la natura tot i reciclant els envasos que es troben en la nostra vida quotidiana. Els nins ja coneixien el tema  i es van mostrar força interessats i participatius durant les xerrades en les quals tots tenien una cosa per dir.

    Veure més
  • Creps per la Candelera
    04-02-2011La Bressola de Nyils

    Creps per la Candelera

    Per a la Candelera , els alumnes de Nyils preparen creps per a l’espertinar.

     

    Petits i grans van posar molt de temps per fer  un centenar de creps pel berenar. Però en alguns minuts ja van ser tots menjats.

    Veure més
  • Els nins de Nyils es tornen pastissers per celebrar la diada dels reis.
    08-01-2011La Bressola de Nyils

    Els nins de Nyils es tornen pastissers per celebrar la diada dels reis.

    Tota l’escola va arremangar les mànigues per tal de preparar un bon berenar.


    Veure més
  • Espectacle de Nadal "Un somni ben estrany"
    17-12-2010La Bressola de Nyils

    Espectacle de Nadal "Un somni ben estrany"

    Aquest any, per primera vegada, l'espectacle de Nadal es va fer al fogar de Pontellà i va ser un èxit ja que els nins van poder actuar sobre un escenari.

    Veure més
  • Visita al museu d'art modern de Ceret
    25-11-2010La Bressola de Nyils

    Visita al museu d'art modern de Ceret

    La mainada de La Bressola de Nyils visita el Museu d’art Modern de Ceret

     Els  alumnes de maternal i  primària  van anar al museu d’art modern de Ceret per descobrir el modernisme i l’art contemporani a través d’obres d’artistes que van sojornar en aquesta bella ciutat del Vallespir .

    Tant els petitets com els més grandets van quedar-se bocabadats de veure unes pintures tan grans on es podia comtemplar molta creativitat i imaginació.


    Veure més
  • L'escola de Nyils al diari
    09-07-2010La Bressola de Nyils

    L'escola de Nyils al diari

    Les classes verdes (colònies) de la Bressola són notícia( piqueu "fitxer" per veure l'article ):

    Veure més
1 22 23 24  25

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar