Notícies

  • Castanyada a  Nyils
    21-10-2011La Bressola de Nyils

    Castanyada a Nyils


     

    Per la castanyada , tots els nins i nines de l’escola havíen  preparat unes danses i  cançons  que van presentar  al pati de l’escola davant un públic molt atent i molt content de veure, com aquesta mainada actuaven petits i grans ajudant-se els uns als altres per guardar un bon ritme.

    Els infants de parvulari van cantar algunes cançons de tardor i els alumnes de primària van acabar cantant en Anglès.

    Desprès d’aquesta bonica actuació, es van fer torrar castanyes i tothom les va trobar força bones !

     

     

    Veure més
  • Visita del museu de les barques catalanes a Paulilles.
    13-10-2011La Bressola de Nyils

    Visita del museu de les barques catalanes a Paulilles.

     

    Amb aquesta visita , els infants van apprendre quines eren les especificitats de les nostres barques catalanes i quina era llur història aquí a Catalunya Nord.

    Tots els nins van ser interessats per les explicacions que els hi va comentar en Samuel, un apassionat del nostre patrimoni marítim i encarregat del museu de Paulilles.

     

    Veure més
  • Setmana de la ciència
    13-10-2011La Bressola de Nyils

    Setmana de la ciència

    Per la setmana de la ciència , el primàri de Nyils va participar a un taller a l’observatori oceanogràfic de Banyuls de la Marenda on van poder comprovar com les plantes de la nostra regió s’adapten a la secada i a unes temperatures elevades.

    Després d'una caça al tresor dins el jardí mediterrani del mas de la Serra , els infants van observar algunes plantes per tal de descobrir com cadascuna havia evolucionat per tal de sobreviure a les condicions climàtiques  particulars del nostre país.

    Veure més
  • Veremes a Trullars
    26-09-2011La Bressola de Nyils

    Veremes a Trullars

     

     

    Durant aquest mes de setembre , els alumnes van fer les veremes a  Trullars .

    El matí, van tallar el  raïm i després d’un bon àpat oferit per la família Salvador el van trepitjar dins semals per tal d’obtenir un bon suc de raïm .

     

    Veure més
  • Visita  del celler de Nyils
    22-09-2011La Bressola de Nyils

    Visita del celler de Nyils

    El 8 de setembre , els alumnes de maternal i primària van fer la visita del celler de Nyils el « Mas Bécha » on van èsser acollits pel Sr. Carles Perez propietari  d’un vinyer de  25 hectàrees classificat .

    Amb aquesta visita , els infants van entendre per fi ,on anaven els tractors carregats de raïms  que cada dia veien a passar devant l’escola.

     

    Veure més
  • Última sortida a BTT a l’hort d’en Dorian a Pontellà.
    27-06-2011La Bressola de Nyils

    Última sortida a BTT a l’hort d’en Dorian a Pontellà.

    Com cada any , per acabar el curs, els nostres joves ciclistes fan un recorregut més llarg pels camins de terra que voregen les vinyes. Aquesta vegada, van anar fins a Pontellà , a l’hort de l’Albert el qual els va acollir amb un bon esmorzar per tal de tornar a donar forces  a tota la mainada.

    Veure més
  • Festa de fi de curs al camp de futbol de Trullars
    25-06-2011La Bressola de Nyils

    Festa de fi de curs al camp de futbol de Trullars

    Aquest any , tothom es va trobar al camp de futbol de Trullars per tal de  celebrar  la fi de curs. La mainada s’ho va passar molt bé perquè les animacions no van faltar .Es van organitzar uns partits de futbol molt animats, un concurs de petanca i sobretot una extraordinària pesca a la truita. Tots els nins van tornar a casa amb una  truita per sopar !

     

    Veure més
  • Classe verda a Canyamars ( Maresme)
    23-06-2011La Bressola de Nyils

    Classe verda a Canyamars ( Maresme)

    Aquest any , els alumnes de Nyils han anat de la classe verda al Maresme a l’alberg « Mas Silvestre » a Canyamars  on van poder gaudir de la piscina , activitat que no poden fer durant l’any.

    Durant aquesta estada van visitar el museu de les ciències el « Cosmo caixa » on van poder fer experiments  de tot tipus i on van descobrir el bosc inundat d’Amazònia . També van visitar el Zoo de Barcelona i van assistir a l’espectacle de dofins que els va encantar molt.

    Tots van tornar amb recança de no poder quedar-se més temps i el més grandets van dir « Tres dies és massa poc  de classe verda, volem més dies ! »

    Veure més
  • Intercanvi amb l’escola ELVIRA CUYAS de Montcada Reixac.
    22-06-2011La Bressola de Nyils

    Intercanvi amb l’escola ELVIRA CUYAS de Montcada Reixac.

    Després uns quants intercanvis per correu elèctronic , els alumnes de La Bressola de Nyils van poder trobar-se durant llur classe verda amb els companys de l’escola Elvira Cuyas. Per aquesta ocasió tota l’escola es va organitzar per acollir els nins de Catalunya Nord. El alumnes de Montcada Reixac van preparar uns jocs , així que van poder compartir uns  moments molt lúdics  durant els quals regnava un molt bon ambient.

     

    Veure més
  • Sortida a Vilafranca de Conflent
    29-05-2011La Bressola de Nyils

    Sortida a Vilafranca de Conflent

     

    Tots els alumnes de La Bressola de Nyils van anar a visitar la ciutat medieval de Vilafranca .

    Els més petits van fer una caça al tresor en el recinte de la ciutat mentre els més grandets de primària descobríen cada  raconet de la muralla.

    Veure més
1 21 22 23  24 25

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar